NapcoLab is a niche provider of gold testing machines
トップ › フォーラム(掲示板) › Intruder’s CAFE › NapcoLab is a niche provider of gold testing machines
- このトピックは空です。
-
投稿者投稿
-
-
ThomasBib
NapcoLab is a niche provider of gold testing machines, XRF analyzers and metal analyzers. Kane Digital will run a 6-month SEO campaign to increase organic traffic, improve keyword rankings and boost conversions for high-intent product searches such as gold tester, XRF analyzer and gold analyzer.
[url=https://napcoxrf.com/]gold analyzer!..[/url] -
nakim444
Man ir trīsdesmit divi gadi, un es strādāju par grāmatvedi vienā lielā biznesa centrā Skanstes ielā, kur dienas rit kā pa kalendāru, bez kļūdām un bez pārsteigumiem. Ja es teiktu, ka man patīk manas dzīves kārtība, es melotu, bet es esmu pieradis pie tās, jo grāmatvedība nav profesija, kurā tu vari atļauties būt haotisks. Katru rītu es pieceļos sešos, uzvāru kafiju, pārbaudu e-pastus un dodos uz darbu, kur mani gaida cipari, tabulas un mēnešu pārskati. Mana sieva Ilze vienmēr smejas, ka es esmu dzimis ar kalkulatoru rokās, un, godīgi sakot, viņai ir taisnība. Bet ir viena lieta, ko grāmatvedība tev iemāca – tu saproti, ka dzīve nav tikai bilance un ka reizēm ir vērts atļauties kaut ko, kas nav aprēķināms. Šī atziņa manā dzīvē ienāca pavisam nejauši, kad es, sēžot mājās pēc kārtējās stundu virsstundu dienas, nolēmu, ka man vajag kaut ko, kas izsit mani no šīs bezgalīgās rutīnas.
Es atceros to vakaru ļoti labi, jo tas bija viens no tiem retajiem brīžiem, kad Ilze bija aizbraukusi pie savas māsas uz Jūrmalu un es paliku viens. Sākumā es domāju, ka paskatīšos kādu filmu, bet man nebija noskaņojuma nekam nopietnam. Es staigāju pa dzīvokli kā kaut kāds bezmērķīgs spoks, pārbīdot lietas no vienas vietas uz otru un nezinādams, ko darīt ar savām rokām. Un tad mans skatiens krita uz datoru, kas stāvēja istabas stūrī un it kā gaida, kad es viņam pievērsīšu uzmanību. Es apsēdos un sāku klikšķināt pa dažādām lapām, meklējot kaut ko interesantu, un kādā brīdī manā ekrānā parādījās reklāma, kas izskatījās ļoti dinamiska un pievilcīga. Tā nebija parasta reklāma, tajā bija kaut kas tāds, kas mani uzrunāja – varbūt krāsas, varbūt solījums par kaut ko jaunu, varbūt tikai mana vēlme aizbēgt no realitātes. Es noklikšķināju, un mana pirmā doma bija: “Kas es te daru?” Bet es neaizvēru cilni, es paliku, jo man likās interesanti, ka šāda veida izklaide var būt pieejama tik vienkārši. Tā es atklāju vavada lv, un tajā brīdī man vēl nebija ne jausmas, ka šis vakars mainīs manu priekšstatu par to, kas ir atpūta.
Sākumā es jutos kā svešinieks. Viss bija tik krāsains, tik skaļš un tik ļoti pretējs manai ikdienai, kurā dominē melns teksts uz balta fona. Es sēdēju un skatījos, kā griežas virtuālie ruļļi, un manā galvā notika cīņa starp grāmatvedi, kas saka “tā nav ieguldījumu stratēģija”, un to puisi, kurš vienkārši grib izklaidēties. Es nolēmu iemaksāt nelielu summu, ko es sev noteicu kā maksimālo budžetu šim vakaram. Tas nebija vairāk par to, ko es parasti iztērēju divās vakariņās ārpus mājas, tāpēc es nejutos vainīgs. Man patika tas, ka es varu kontrolēt savus tēriņus un ka man nav jāiet uz kazino, lai piedzīvotu šo sajūtu. Es paliku mājās, savās mīkstajās čībās, ar tējas tasi blakus un bez nepieciešamības skatīties uz pulksteni. Tā bija brīvība, ko es nebiju gaidījis. Un tad es sāku spēlēt.
Pirmās desmit minūtes bija kā svešvalodas apguve – es nesapratu, kāpēc daži simboli nes laimestu, bet citi nē, kāpēc viena grieziena laikā es saņemu vairāk nekā citā, un kāpēc man sirds pukst ātrāk, nekā tad, kad es sēžu pārskatu iesniegšanas laikā. Bet es turpināju, jo tas bija aizraujoši – ne jau naudas dēļ, bet gan tā neparedzamības dēļ. Manā dzīvē viss ir paredzams, bet šeit es nezināju, kas notiks pēc nākamā klikšķa, un šī neziņa bija kā svaigs gaiss pēc ilgstošas atrašanās slēgtā telpā. Es laimēju mazas summas un zaudēju mazas summas, un man bija pilnīgi vienalga, jo bauda bija pašā procesā. Bet tad notika brīdis, kad ekrāns it kā uzsprāga krāsās un skaitļos, un es sapratu, ka mans bilancē ir ierakstījies kaut kas daudz lielāks, nekā es biju gaidījis. Tā bija summa, kas man ļautu nopirkt Ilzei to rokassomu, uz kuru viņa skatās jau pusgadu, un vēl paliktu pāri kādam jaukam vakaram restorānā. Es nebiju kliedzis no prieka, es tikai sēdēju un smaidīju kā muļķis, jo es sapratu, ka grāmatvedis manā galvā beidzot ir atļāvis grāmatvedim sirdī pasmaidīt.
Tajā brīdī es sapratu, ka dzīvē ir lietas, kuras tu nevari ieplānot, un ka dažreiz vislabākie mirkļi notiek tad, kad tu atļaujies būt spontāns. Es neesmu kļuvis par cilvēku, kurš katru vakaru sēž pie datora, tas nav mans stils, bet es esmu kļuvis par cilvēku, kurš saprot, ka atpūta var būt dažāda. Turpmākajās nedēļās es vēl vairākas reizes iegāju vavada lv, bet ne jau tāpēc, ka būtu kļuvis par azartspēļu atkarīgo, bet gan tāpēc, ka man patika tā sajūta, ka es daru kaut ko tikai sev, bez saistībām un bez atbildības. Manā darbā atbildība ir milzīga, katrs cipars ir jāpārbauda desmit reizes, bet tur man nebija nekādas atbildības, tikai es un mans personīgais lēmums, cik ilgi es spēlēšu un kad beigšu. Tā bija sava veida terapija, kas man palīdzēja atbrīvoties no ikdienas stresa un paskatīties uz savu dzīvi no cita skatu punkta.
Es sāku pamanīt, ka pēc šādiem vakariem es jūtos vieglāks un darbā strādāju daudz produktīvāk, jo man smadzenēs bija vieta, kur es varēju aizbēgt, kad lietas kļuva pārāk smagas. Es pat iemācījos šo sajūtu pārnest uz citām dzīves jomām – sāku vairāk eksperimentēt ar ēdienu, sāku lasīt grāmatas, kuras iepriekš nebūtu izvēlējies, un sāku vairāk novērtēt mazās lietas. Mana sieva man teica, ka pēdējos mēnešos es esmu kļuvis mierīgāks un priecīgāks, un viņa nezināja, ka iemesls ir tik vienkāršs – kaut kas tik niecīgs kā vakars pie datora var mainīt tavu noskaņojumu uz ilgu laiku. Es viņai nestāstīju detaļas, jo zināju, ka viņa varētu nesaprast, bet es pats sev zināju patiesību – es biju atradis veidu, kā savienot savu racionālo prātu ar emocionālo pasauli, kas manī ilgi bija slēpta aiz skaitļu un pārskatu sienas.
Viena lieta, kas man patika visvairāk, bija tā, ka man nebija jābrauc nekur, lai piedzīvotu šo sajūtu. Es varēju būt mājās, blakus savam sunim, dzert savu tēju un justies droši, bet tajā pašā laikā piedzīvot aizraušanos, kas mani izkustināja no komforta zonas. Šī sajūta man ļoti palīdzēja, kad man darbā bija īpaši grūts projekts, kas prasīja daudz laika un enerģijas. Es zināju, ka vakarā, kad viss būs beidzies, es varēšu atgriezties un atkal piedzīvot to mazo adrenalīna devu, kas man palīdz atgūt spēkus. Un zini, kas ir visinteresantākais? Es pārstāju uztvert to kā kaut ko nosodāmu vai kā vājību. Es to uztveru kā sava veida hobiju, tāpat kā kāds kolekcionē pastmarkas vai skatās futbolu. Katram ir savs veids, kā atslēgt smadzenes, un man tas ir klikšķu un krāsu pasaulē, kas man atgādina, ka dzīve nav tikai darbs.
Nesen man radās iespēja aizbraukt uz konferenci ārzemēs, un es atklāju, ka manā istabā ir dators, un, protams, es atkal atvēru to pašu lapu. Man bija smieklīgi, ka es to daru viesnīcā, svešā pilsētā, bet sajūta bija tāda pati – kā satikt vecu draugu, kurš tevi nekad nepieviļ. Tā nav atkarība, tā ir pieradums, kas man sagādā prieku. Un es zinu, ka kāds man varētu teikt, ka tā ir naudas izšķiešana, bet es atbildu – vai izšķiešana ir tas, kas tev dod smaidu sejā pēc smagas dienas? Man šķiet, ka dzīve ir par mazām laimēm, un esmu pateicīgs par to, ka atradu savu veidu, kā tās radīt. Vavada lv man ir kā atgādinājums, ka pat grāmatvedis var būt spontāns, ka pat ciparu pasaulē ir vieta krāsām un ka pat nopietnākais cilvēks ir pelnījis mirkli, kad viņš ļaujas tikai savām sajūtām.
Es vairs nebaidos no neparedzamā, jo esmu pieradis, ka dzīve reizēm uzmet cilpu, un es esmu gatavs to pieņemt. Un, ziniet, kad es tagad sēžu pie datora un griežu tos ruļļus, es vienmēr atceros to pirmo vakaru, kad man bija bail, bet es tomēr nospiedu pogu. Un es sev saku: “Dzīve ir par īsu, lai baidītos no klikšķa.” Tāpēc es turpinu, nevis pēc naudas, bet pēc tās sajūtas, ka esmu dzīvs un ka manā dzīvē vēl ir vieta pārsteigumiem. Un tas ir labākais, ko esmu iemācījies.
-
-
投稿者投稿